مواد مورد نیاز :


 پودر ژلاتین : ۱۲ گرم


 آب سرد : یک سوم پیمانه

 شیر : یک و یک چهارم پیمانه

 شکر : یک پیمانه

  ماست خامه ای : یک و یک چهارم پیمانه

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

 خامه : 250 گرم

 کمپوت آناناس : یک و یک دوم پیمانه




طرز (روش و دستور) تهیه (پخت) : 


اول آب سرد رو در یک ظرف فی بریزید و پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید . چند دقیقه صبر کنید و ظرف رو روی بخار آب (بن ماری) قرار بدید . شیر و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید . کمی هم بزنید تا شکر حل بشه . وانیل رو اضافه کنید و قبل از جوش اومدن شیر شعله رو خاموش کنید . ژلاتین حل شده رو به شیر اضافه کنید . و اجازه بدید خنک بشه . ماست و با چنگال بزنید تا یکدست بشه و با خامه مخلوط کنید . شیر خنک شده رو با مخلوط ماست و خامه قاطی کنید و کمپوت آناناس بدون شربت رو هم اضافه کنید . دسر رو در ظرف دلخواه بریزید و بمدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بفرستید . اگر مایل بودید میتونید یه لایه ژله بعد از یکساعت روی دسر بدید .
برای تهیه این دسر میتونید از کمپوت بدون شربت هلو،سیب وگلابی هم استفاده کنید .
حتی میتونید از رنگهای خوراکی دلخواهتون در تهیه دسر استفاده کنید .



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

معهدالضاد التپه، پیوند تاریخ و طبیعت iranperfumes حلال ساروج آنلاین گل پونه Aaron خاطرات یک فیلم باز حرفه ای Adriana