http://lordia.org/wp-content/uploads/2014/05/Nugget.jpg


مواد اولیه:


 سینه مرغ= نیم کیلو

پیاز=یک عدد کوچک

 پنیر پیتزا= 100 گرم

پفک نمکی پودر شده= نصف پیمانه پودر

سیر= یک قاشق غذاخوری

پودر نان= دو قاشق‌ سوپخوری


دستور پخت:


ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر، پودر سیر و مرغ در مخلوط‌کن له کنید تا به صورت خمیر چسبناکی درآید در ظرف دیگری پودر پفک نمکی، پودر نان را مخلوط کنید. سپس از خمیر مرغ تهیه شده به اندازه یک گردو بردارید و با مرطوب کردن دست به آن فرم بدهید که البته به شکل لوله‌ای در اندازه کوچک باشد سپس این خمیر که حالا نامش ناگت است را در مخلوط پودر نان و پفک نمکی بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. به دلیل آنکه پودر مخصوص ناگت دردسترس نیست، در این دستور از مخلوط پفک‌نمکی استفاده می‌شود تا به رنگ و مزه واقعی پودر ناگت نزدیک باشد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجله دانستنيهاي تاريخ پزشکي پوربار - پُربار فرکتال باران قطره طراحی اخبار دنیای تکنولوژی نگاره طوبی مخزن استیل کلینیک پوست و مو مارال مرجع نقد و بررسی کالاهای دیجیتال